Restoran dobre hrane || Bazen OLYMPIC || Petrovac na Mlavi

S.R. Olympic

je firma koja se duži niz godina bavi veoma uspešno keteringom i ugostiteljstvom. Naša firma je osnovana 1990. godine i u samom početku osnivanja bavila se kompletnom organizacijom svih veselja na terenu, tj. iznajmljivanjem šatora i ketering organizacijom kao i snimanjem i fotografisanjem. U našoj ekipi imamo veliki broj profesionalnih konobara, kuvara i roštiljdžija a iza nas je veliki broj odrađenih veselja i prezadovoljnih domaćina.

– Od avgusta 2005. mi smo proširili našu delatnost tako da sada pored svih dosadašnjih usluga ugostiteljski deo obavljamo i u našem novosagrađenom objektu na bazenu udaljenom samo nekoliko kilometara od centra Petrovca ka banji Ždrelo.

– Od tog perioda bazen kreće sa radom kao i restoran sala veličine oko 500 kvadratnih metara sa pogledom na bazen idealna za sve vrste zabava i svečanosti a njen maksimalni kapacitet je 500 osoba.

– Restoran i bazen su smešteni na placu od oko 90 ari a pored bazena posedujemo i sportske terene (fudbal na pesku, odbojka, basket), dečije igralište i igraonicu, veliku baštu sa suncobranima ispred restoran sale kao i nadkrivenu letnjikovac baštu sa pogledom na ceo bazen.

– Posedujemo veliki parking ispred samog ulaza u objekat za preko sto automobila kao i parking u sklopu samom placa na bazenu.
– Posebna stvar na koju smo obratili pažnju je bezbednost, kako u samom objektu, tako i na bazenu pa i na samom parkingu.

– Od 2010. godine u sklopu naše ponude posedujemo i restoran sa sobama za noćenje.
U našem restoranu imate veliki izbor specijaliteta sa roštilja, etno i internacionalne specijalitete i bogatu ponudu vina.

Posedujemo osam soba sa ukupno 24 ležaja i sve sobe poseduju kupatilo, klimu, tv i wireless internet.

Želimo vam prijatnu dobrodošlicu i lep boravak u našem kraju i našem restoranu.
Protected

2023-12-11 09:39:33